luni, 24 iunie 2013

Dong Yi-ep.12

     Biroul de Muzica si cel de Investigatii sunt intr-o forfota continua de cand s-a dat decretul referitor la avansarea lui Dong Yi, primul de bucurie iar al doilea de furie. Doamna Anchetator-Sef trimite un protest la Autoritatea Administritativa a Palatului si dupa accea ii face o vizita Reginei (cea care avea puterea de a schimba acel decret deoarece era conducatoarea Curtii interne) pentru a-si manifesta nemultumirea si pentru a o ruga sa nu accepte decretul.
 Apare si Regina-mama care este indignata de faptul ca Doamna Jang a indraznit sa se bage in treburile Curtii interne neavand consimtamantul Reginei, ba mai mult decat atat avand ca motiv propunerea ca o sclava sa devina doamna la Curte. Regina, cu multa intelepciune, le pune la punct pe cele doua spunandu-le ca exista o lege mai veche prin care sclavele au voie sa ajunga la Curte si pentru ca a considerat ca talentul fetei poate fi de folos.
            Fratele Doamnei Jang a fost recomandat de catre Dregatorul Oh Tae-suk pentru a intra in Politie cu gradul de Locotenent. Acesta il prinde pe Cheon-soo uitandu-se prin registrele sclavilor dar nu spune nimanui despre acest lucru, iar cand Cheon-soo il intreaba de ce nu a facut asta, Jang-hee ii propune sa lucreze pentru el in schimbul informatiilor pe care dorea sa le afle.
            Dong Yi este intampinata cu raceala de catre toata lumea de la Biroul de Investigatii si oricat incearca sa se integreze nu reuseste deoarece toti ii intorc spatele.
            

Doamna anchetator Yu merge in vizita la Regina-mama si ii spune ca are un plan pentru a scapa de Dong Yi in mod legal. Pestre trei zile urma sa aiba loc un examen la care participau toate tinerele anchetatoare, iar rezultatul le decidea soarta in cadrul Biroului; cele care obtineau calificativele „gap” si „eul” isi pastrau functia iar cele care primeau „jung” si „byung” erau nevoite sa plece. Se gandeau ca este un plan infailibil deoarece Dong Yi de abia sosise si nu avea cum sa invete in cateva zile ce au invatat ceilalti intr-un an.
Dong Yi si Jung-Im

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!