joi, 27 iunie 2013

Dong Yi-ep.18


Insotitoarea Yeong-Sun, dupa ce a fost chestionata de Dong Yi, fuge intr-un suflet la Jang Hee-Bin si ii povesteste de planul fratelui sau. Nobila Consoarta il cheama pe Jang Hee-Jae si ii cere socoteala pentru ceea ce facuse, acesta ii spune ca totul a fost facut pentru binele ei si al micului Print, si ca ea detine pozitia inalta de acum datorita oamenilor care au facut treburile murdare pentru ea. Daca nu este de acord cu aceste metode, atunci ar trebui sa se gandeasca serios sa renunte la el ca si frate si de asemenea sa renunte si la ambitia ei de a avea putere.
Dong Yi incepe sa faca o investigatie pe cont propriu si se furiseaza in Farmacia Regala pentru a se uita in registrele in care medicii scriau ce plante iau pentru a prepara tonicele. Astfel, descopera numele medicului care luase ingredientele pentru tonicul Baekchul, cel care ii facuse rau Reginei-mama.
Jang Hee-Bin o cheama pe Dong Yi in apartamentele sale si incearca sa o convinga ca de fapt ea ceruse acel tonic pentru micul Print, dar tanara doamna anchetatoare nu o crede intreband-o cum este posibil sa ii ceara sa ascunda ceea ce aflase oferindu-i o scuza atat de patetica.
Dong Yi il implica si pe Capitanul Seo in ancheta acestui caz foarte delicat si descopera persoana care ii trimisese scrisoarea Reginei. Aceasta era chiar asistenta sefa a doctorului care preparase tonicul Reginei-mama. Cei doi sunt prinsi si dusi la Biroul de Investigatii pentru interogatoriu.
Regina isi face curaj si merge sa ii povesteasca sotului ei despre acest complot marsav. Regele doreste sa auda din gura doctorului cine i-a dat ordin sa faca acest lucru de neimaginat si ca atare se indreapta catre Biroul de Investigatie. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand doctorul spune ca persoana din spatele complotului este chiar Regina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!