joi, 27 iunie 2013

Dong Yi-ep.20

1
Dong Yi este rapita de oamenii lui Jang Hee Jae care ii porunceste insotitorului sau sa o omoare dar sa aiba grija sa nu lase nicio urma. Captitanul Seo isi trimite oamenii sa o recupereze pe Dong Yi de la locul unde o lasase Cheon-soo, dar acestia nu o gasesc nicaieri. Cheon-soo isi da seama cine ar putea fi implicat in rapirea fetei si da de urma insotitorului lui Hee Jae de la care reuseste sa smulga locatia unde se afla Dong Yi. Ajunge acolo exact la momentul potrivit si o salveaza pe tanara anchetatoare.
Capitanul Seo il interogheaza pe Secretarul care scrisese biletul de plata fals gasit in casa doctorului Heo. Omul nu stia cine ceruse scrierea lui dar ii spune Capitanului ca primise un bilet de plata adevarat ce urma sa fie onorat de catre alta companie de negustori si anume Park Ju Myung Trade, cea mai mare din tara. Daca se mergea pe urmele acestui bilet atunci se putea gasi persoana care fusese in spatele inselatoriei.

Capitanul Seo ii porunceste Locotenentului Nam sa il insoteasca pe Secretar si sa recupereze adevaratul bilet de plata. Pe drum sunt atacati de oamenii lui Jang Hee Jae si, desi Locotenentul incearca sa il salveze pe Secretar adapostindu-l intr-o casa parasita, datorita ranilor grave moare fara sa apuce sa le spuna unde anume se afla biletul.
Ministrii fac presiuni asupra Regelui sa ia o decizie in cazul faptelor comise de Regina si propun ca aceasta sa fie detronata.

Jang Hee Jae(fratele consoartei Hui)
Dong Yi vazand ca nu mai are alta solutie decide sa mearga la Jang Hee Jae si sa incerce sa castige putin timp pentru propriile investigatii, folosind o cacealma. Ii spune lui Hee Jae ca Secretarul, cel pe care a incercat sa il omoare noaptea precedenta, nu a murit si ca ii va fi predat doar daca va opri ancheta Biroului Securitatii Regale, care deja arestase familia si oamenii Reginei pentru a fi interogati.

Unul din membrii familiei Reginei, din cauza torturii la care a fost supus a clacat si dorind sa puna capat suferintei a decis sa scrie o marturie falsa. Oh Yoon ii da raportul Regelui caruia nu ii vine sa creada ce vede si decide sa ii mai acorde o sansa Reginei pentru a oferi o explicatie. Regina cu deznadejde in glas il intreaba daca mai crede in spusele ei, chiar daca toate probele o invinovatesc. Aceasta il roaga sa o lase sa ramana la Palat, alaturi de Regina-mama pana cand acesata din urma se va stinge din viata.

Dong Yi impreuna cu Cheon-soo reusesc sa dea de urma biletului adevarat de plata si tanara anchetatoare alearga intr-un suflet la Doamna Jung pentru a-i da vestea, dar afla ca Regina-mama tocmai murise si ca Regina va fi detronata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!