sâmbătă, 29 iunie 2013

Dong Yi-ep.26Dong Yi este capturata de Jang Hee Jae si, desi este torturata, nu dezvaluie numele oamenilor care mai stiau despre intelegerea pe care o facuse fratele Reginei cu oficialul chinez. Deoarece era presat de timp, Hee Jae decide sa o omoare pe fata, dar chiar cand era pe punctul de a o executa apare nobilul invatat exilat care negociaza eliberarea tinerei anchetatoare. Shim Woon-Taek ii spune acestuia ca are documentul pe care si-l dorea si ii va spune unde l-a ascuns numai dupa ce ii va da drumul lui Dong Yi. Jang Hee Jae, vazand ca nu are incotro, o lasa pe fata sa plece si il tine ostatic pe nobil pana cand oamenii lui gaseau documentul ingropat la poalele Muntelui Songhwa.

Regele primise petitii pentru a o ancheta pe Regina detronata deoarece circulau zvonuri conform carora aceasta dorea sa revina pe tron. Regele se infurie si declara ca raspunsul la aceste petitii este negativ si cine va mai indrazni sa depuna o astfel de cerere va fi demis din functie. Fiind plin de remuscari pentru ca a fost nevoit sa o trimita pe In hyeon sa traiasca intr-o coliba saracacioasa, Regele il trimite pe Sambelanul Sef sa ii duca pe ascuns imbracaminte din cea mai scumpa matase si tot felul de podoabe. Dar Regina detronata considera ca lucrurile primite sunt mult prea frumoase pentru a fi purtate in coliba ei si mai mult decat atat ea se afla acolo ca si tradator al natiunii si i se parea total nepotrivit sa se impodobeasca. Ca atare, le roaga pe doamnele care o insoteau sa vanda matasea si sa trimita banii la Biroul de asistenta sociala.
 Dong Yi fuge intr-un suflet la Sulhee si ii cere ajutorul pentru a-l salva pe tanarul nobil deoarece isi da seama ca Hee Jae, dupa ce va recupera documentul, il va ucide. Cele doua femei reusesc sa il elibereze pe Woon-Taek, iar acesta le spune ca documentul pe care i l-a dat lui Jang Hee Jae este de fapt un fals si ii inmaneaza originalul lui Dong Yi rugand-o sa il foloseasca pentru a demasca ilegalitatile comise de Jang Hee Jae si de asemenea pentru a-l scapa pe el de exil.

Jang Hee Jae afla ca Cheon-soo si Comandantul Seo sunt in oras si au chemat soldatii la arme pentru a o gasi pe tanara anchetatoare si cum tocmai primise scrisoare de la Regina decide ca cel mai intelept lucru este sa se intoarca la Palat deoarece nu avea cum sa ii infrunte pe cei doi in acest loc, dar in schimb le porunceste oamenilor sai sa ramana in acel oras si sa ii gaseasca pe Dong Yi si Shim Woon-Taek si sa ii omoare. Se intoarce la Palat si se vede nevoit sa ii spuna Reginei ca Dong Yi traieste, acest lucru lasand-o fara cuvinte pe sora lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!