duminică, 30 iunie 2013

Dong Yi-ep.29

                                     Intre Jang Hee Jae si nepotul dregatorului Oh Tae-suk are loc un schimb de replici foarte violent din cauza ca Dong Yi nu fusese capturata si reusise sa fuga din palat. Regina este alarmata la auzul vestii ca regele iesise incognito din palat de mai bine de doua ore, iar cand fratele ei ii spune ca Dong Yi este de negasit, ea se gandeste ca poate cei doi s-au intalnit.

Regele Sukjong se afla la resedinta regala din afara palatului, alaturi de Dong Yi, care ii arata dovada complotului reginei. Capitanul Seo ii da de veste lui Cheon-soo ca Dong Yi se afla la resedinta regelui si ajung amandoi intr-un suflet acolo.
Intalnirea dintre fata si Cheon-soo este impresionanta.

Intre timp, regele ii incredinteaza capitanului dovada ca din Trezoreria Regala fusesera luate fonduri in mod ilegal si cere ca medicul regal sa o consulte pe Dong Yi. El ii marturiseste fetei afectiunea pe care o avea pentru ea, iar cuvintele lui il pun pe ganduri pe Cheon-soo, care, fara sa vrea, aude intreaga conversatie.
Majestatea sa o trateaza pe regina cu foarte mare raceala si dispret, refuzand sa stea de vorba cu ea, de vreme ce acum avea dovada vinovatiei ei. El il numeste pe Seo sef al garzii regale, fapt care il socheaza si infurie cumplit pe Jang Hee Jae. Factinea Namin este hotarata sa ia masuri de impotrivire.

Dong Yi se imbolnaveste grav si este vegheata de Cheon-soo. Regele ia decizia sa loveasca in factiunea Namin. El afla ca Dong Yi se afla in stare critica si se duce la ea.
Pentru cei care vor sa vada serialul,dar nu il pot vedea la ora la care este difuzat,il pot vedea partial aici(lipsesc 19 episoade:7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25...de asemenea,lipsesc cateva parti din anumite episoade).Asta e situatia,insa am gasit aici toate episoadele in engleza.Pacat ca le-au sters pe cele in romana de pe Trilulilu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!