luni, 1 iulie 2013

Dong Yi-ep.30Dong Yi isi revine, ceea ce il face extrem de bucuros pe Cheon-soo. Acesta ii face o vizita si ii povesteste tot ce s-a intamplat la Palat cat timp ea a fost bolnava.

Regina, afland ca fratele sau a fost arestat, decide sa ii faca o vizita sotului sau sa vada daca poate remedia situatia. Mizeaza pe moneda santajului sentimental folosind cuvinte emotionante alese cu grija si presarate cu lacrimi induiosatoare. Acest act teatral desavarsit reuseste sa il faca pe rege sa ii spuna, cu ultimele faramite de afectiune, ca nu este prea tarziu si daca ii va spune adevarul, chiar daca nu ii va putea ascunde faradelegile, o va putea ierta in inima lui.

Factiunea Namin este pusa pe jar din cauza arestarii lui Jang Hee-Jae, dar regina nascoceste un plan pentru a mai salva din aparente. Ca atare, ii cheama pe Dregatorul Oh Tae-suk si pe nepotul acestuia si le prezinta situatia.
Doamna Jung si tanara anchetatoare Jung-Im sunt eliberate din arestul Biroului Securitatii Regale, ca o mica parte din planul Factiunii Namin pentru a contraataca ofensiva regelui.
Ministrii din Factiunea Namin, care ocupau majoritatea in Guvern, solicita regelui o audienta, ocazie cu care ii transmit ca nu vor accepta dovada gasita de Dong Yi la Trezoreria Regala si nici nu admit ca fiind legitima arestarea lui Jang Hee-Jae. Mai mult decat atat, ministrii pretind o ancheta corecta si pentru ca acest lucru sa se intample ar trebui ca Biroul Securitatii Regale sa se ocupe de caz, iar primul lucru de pe lista ar fi ca Dong Yi sa le fie predata lor.

Planul reginei este in deplina desfasurare si drept urmare sunt trimisi ucigasi profesionisti la resedinta Regelui, pentru a o asasina pe Dong Yi. Tentativa lor esueaza si sunt prinsi de catre Comandantul Seo si Cheon-soo.

Dong Yi o viziteaza pe Inhyeon, iar aceasta ii spune niste lucruri care o uimesc pe tanara, si anume faptul ca regele este indragostit de ea si ca ar trebui sa ii accepte iubirea si sa fie fericita.

Regele si Dong Yi se relaxeaza la taverna unde acum ceva timp conducatorul natiunii a baut vin si a mancat sorici exact precum un om obisnuit. Discutia celor doi este bogata in replici haioase si priviri strengare, iar spre finalul intalnirii fata ii destainuie ca ar dori sa se intoarca la Biroul de Investigatii pentru a putea lucra din nou cu Doamna Jung si Jung-Im.

Regele le comunica Ministrilor ca este de acord cu cererea lor de a o ancheta pe Dong Yi. Numai ca aceasta va trebui tratata in conformitate cu noua pozitie pe care o ocupa si anume o doamna care are o relatie cu regele natiunii. In acel moment isi face aparitia la Palat Dong Yi imbracata in vesminte elegante,dar nestiind faptul ca are rangul de doamna speciala de la curte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!