joi, 4 iulie 2013

Dong Yi-ep.35Doamna Cheon recunoaste in fata comandantului Seo ca ea este fata pe care a cautat-o atata timp si il roaga sa o lase sa ii spuna ea regelui toata povestea, insa comandantul ii refuza cererea motivand ca in acest fel ea se va simti bine eliberandu-si sufletul de aceasta povara, dar Majestatea sa va fi distrus auzind adevarul din gura ei.

Cheon-soo afla din intamplare ca Seo ii stie secretul lui Dong Yi si faptul ca si el a facut parte din Fratia Sabiei, si cu lacrimi in ochi il implora sa nu dezvaluie identitatea fetei lasand-o sa fie pedepsita pentru niste lucruri pentru care ea nu avea nicio vina. La refuzul comandantului, Cheon-soo rabufneste dezvaluindu-i de ce a tacut Choi Hyo-won atunci cand i s-au adus acuzatiile de crima. Facuse acest lucru deoarece a crezut ca aceasta era singura modalitate de a-l proteja pe comandant de toate planurile diabolice pe care sus-pusii le uneltisera. Dar a avut incredere ca intr-o buna zi, comandantul va descoperi totusi adevarul.
Dupa o discutie avuta cu Seo Yong-gi, inspectorul Shim Woon-Taek isi da seama ca ceva este in neregula intre comandant si Doamna Cheon si decide sa faca niste investigatii. Ii roaga pe cei doi muzicieni aiuriti sa il ajute sa se uite prin arhiva Biroului de Muzica, la documentele in care erau inregistrati toti cei care au lucrat acolo. Din aproape in aproape a descoperit adevarata identitate a Doamnei Cheon si afland ca aceasta se afla acum la Marele Palat pentru a-i spune adevarul Majestatii sale, il roaga pe comandant sa o opreasca deoarece este singurul care poate face acest lucru.

Chiar in momentul in care Doamna Cheon incepuse sa ii marturiseasca regelui intreaga poveste, apare comandantul Seo si ii prezinta acestuia niste documente care atestau faptul ca parintii lui Dong Yi fusesera vanduti ca si sclavi unei case de curtezane dar au reusit sa fuga fiind ajutati de Fratia Sabiei. Comandantul Seo ii explica regelui faptul ca din aceasta cauza doamna Cheon era agitata crezand ca ajutorul primit de la Fratia Sabiei poate fi considerat o crima. Aceste documente au fost pregatite de catre Sulhee in urma cu 12 ani si i-au fost incredintate unei bune prietene de-a curtezanei, care acum era calugarita.
Jang Hae-Jee devine extrem de agitat, deoarece Lordul chinez dorea sa primeasca originalul Arhivei de Inregistrari chiar a doua zi. Astfel merge la regina pentru a gasi impreuna un plan de a intra in posesia documentelor.
Lordul Jin este prins in timp ce spiona cetatea care se construia pe Muntele Ganghwa. Chemandu-l la marele palat, regele ii reproseaza ca s-a folosit de recunoasterea oficiala a printului mostenitor pentru a le spiona apararea. Emisarul chinez ii raspunde ca ar fi trebuit sa ii informeze despre eventualele planuri de constructie din apropierea granitelor si totodata ca ar fi auzit niste zvonuri conform carora au fost trimise trupe la granitele ce separau cele doua tari. Luandu-l prin surprindere aceasta informatie, regele a ordonat gasirea motivului pentru care s-a intarit securitatea la granite.

A sosit vremea planurilor elaborate. Jang Hee-Jae ii cere permisiunea regelui de a organiza un banchet in cinstea emisarilor chinezi pentru a le mai imbuna starea de spirit dupa neplacutul eveniment ce avusese loc. Toata lumea primise cate o invitatie, chiar si doamna Cheon. Shim Woon-Taek este rapit de oamenii lui Jang si ascuns intr-o cocioaba.

Seara banchetului soseste iar doamna Cheon observa ca toti cei care fac parte din tabara ei sunt prezenti acolo, iar acest lucru ii da de gandit la faptul ca este posibil ca regina sa unelteasca ceva. Drept urmare vrea sa se intoarca la resedinta ei dar este oprita de regina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!