vineri, 12 iulie 2013

Dong Yi-ep.40

Doamna Cheon, devenita Consoarta Regala de gradul 4 Sukwon primeste acordul Reginei pentru a parasi Palatul sub pretextul unei vacante de odihna, dar adevaratul motiv era de fapt o investigatie pe care dorea sa o faca pentru a afla adevarul din spatele crimelor ce au semanat frica in inimile nobililor.
Ca atare, dupa ce ajunge la resedinta pe care o pregatise Regina special pentru ea, Consoarta Regala Sukwon se deghizeaza in sclava si fuge de sub privirea agera a Doamnei Bong.

Se intalneste cu Shim Woon Taek, care ramane uimit atunci cand o vede in straie de sclava, si merg la o casa de jocuri de noroc frecventata in principal de negustorii chinezi. Dong Yi spera sa afle mai multe despre semnul pe i-l aratase Inspectorul General Jang, cu mult timp in urma, inainte de a muri. Din pacate, nu reuseste de aceasta data sa elucideze misterul semnului secret.

Consoarta Regala Hee Bin convoaca o intalnire cu toti cei care faceau parte din Factiunea Namin si nu scapa ocazia de a le reprosa subtil si cu zambetul pe buze, in stilu caracteristic, de faptul ca niciunul din ei nu a mai vizitat-o de ceva vreme si ca i-au intors spatele atunci cand avea cea mai mare nevoie de sprijinul lor.
Cheon-soo ramane surprins atunci cand descopera ca Fratia Sabiei intr-adevar s-a reunit, dar il minte pe comandantul Seo cand acesta il intreaba de stadiul investigatiei. Drept urmare, doreste sa afle mai multe despre acest lucru considerand ca este cazul sa se intalneasca cu cel care conducea noua grupare. Mai are parte de un moment de surprindere atunci cand, dupa o lupta cu membrii gruparii, il intalneste pe capitanul acesteia care era nimeni altul decat poznasul Ge Dwo Ra, prietenul din copilarie al lui Dong Yi, cel ce avea darul de a intra mereu in bucluc.
Nou venitul Jang Mu-Yeol ii marturiseste Consoartei Hee Bin ca primul lucru pe care l-a facut atunci cand a venit in oras a fost sa ii investigheze atat pe Dong Yi cat si pe sustinatorii acesteia. De asemenea, ii promite ca in curand toti dusmanii ei vor disparea de la Palat.
Ge Dwo Ra
Consoarta Regala Hee Bin, avand un nou plan in gand, le ordona celor trimisi in exil sa isi doneze averile pentru a ajuta saracii, iar in schimb le promite ca ii va aduce din nou in capitala.


Ge Dwo Ra ii spune lui Cheon-soo motivul pentru care a decis sa formeze aceasta grupare, dar cand afla ca Dong Yi traieste si ca este concubina Regelui se intuneca la fata si iese ca o furtuna din incapere. Se intoarce dupa putin timp si disperat ii spune lui Cheon-soo ca urmatoarea tinta era chiar Consoarta Regala Sukwon, iar planul este in plina desfasurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!