vineri, 12 iulie 2013

Dong Yi-ep.41Doi dintre membrii Fratiei sunt pe cale sa o ucida pe Consoarta Regala Sukwon, dar se opresc in momentul in care ea le recunoaste insemnul si ii intreaba daca ei apartin intr-adevar de Fratia Sabiei. Ea le marturiseste apoi ca tatal ei a infiintat Fratia, care la originile sale nu comitea crime, apoi ii ajuta in cele din urma sa se faca nevazuti din calea garzilor, care, vazand ca ea nu se afla in apartament, intra in alerta. Cheon-soo ii da de veste “surorii”sale ca Fratia se reunise sub un nou comandant, nimeni altul decat prietenul ei din copilarie, Ge Dwo Ra. Garzile considera ca in jurul resedintei Consoartei se petrecera ceva suspect si sunt hotarate sa raporteze.

Cheon-soo face posibila intalnirea dintre Ge Dwo Ra si Dong Yi. Aceasta il intreaba pe prietenul ei care era motivul pentru care ucidea nobili, insa el evita raspunsul. Cheon-soo ii spune lui Ge Dwo Ra ca nu tatal lui Dong Yi nu infiintase Fratia pornind de la princicpiul “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”, insa tanarul considera ca aceasta era calea cea mai buna pentru a razbuna moartea nedreapta a parintilor lor ucisi din cauza nobililor. Consoarta Sukwon incearca si ea sa il imbuneze, rugandu-l sa mai aiba rabdare pana ce il vor gasi pe adevaratul vinovat.
Guvernatorul Jang Mu-Yeol ii da un raport regelui in care mentionase ca toti raufacatorii exilati din clanul Consoartei Hee Bin isi vandusera tot ce mai aveau pentru a le face un bine taranilor afectati de foamete. Regele este impresionat, fara insa sa stie ca guvernatorul complota in acest sens cu Consoarta Hee Bin. Regina este nelinistita de faptul ca regele chiar ia in considerare ideea de a-i aduce inapoi pe cei exilati.

Consoarta Sukwon se intoarce la Palat, unde incearca din nou sa afle semnificatia semnului facut de Inspectorul-sef in trecut inainte de a muri. Guvernatorul mobilizeaza fortele Prefecturii in arestarea membrilor Fratiei Sabiei.

Maestrul Hwang ii aduce Consoartei Sukwon un instrument haegum nou din partea curtezanei Sulhee, iar aceasta isi da brusc seama ca semnele pe care incerca sa le descifreze ar putea avea legatura cu cele 12 tonuri muzicale.

Impreuna cu Shim Woon-taek si capitanul Seo, ea descopera ca cel care se afla in spatele crimelor puse pe seama Fratiei in trecut era dregatorul Oh Tae-suk.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!