miercuri, 24 iulie 2013

Dong Yi-ep.49

                                       Vizioneaza online episodul 49 din Dong Yi online aici

                                       Episodul de azi,miercuri,24.07.2013Vestea ca regina se simte foarte rau il tulbura nespus pe rege, care fuge intr-un suflet la aceasta, insa are darul de a o multumi pe Consoarta Hee Bin, care isi trimite una dintre insotitoare sa afle cat de grava era starea reginei. Micul print Yeong Ing isi incepe prima lectie cu maestrul pe munte, unde acesta il pune sa culeaga ghinde, sa le numere, apoi sa le manance. Printul nu intelege cum poate cineva sa manance ghinde, care sunt atat de amare, insa maestrul ii arata un grup de copii sarmani care le mananca si ii spune ca saracii nu cunosc diferenta dintre dulce si amar atunci cand sunt infometati. Copiii incep sa se certe pe ghinde, iar Yeong Ing le da cosuletul lui, rugandu-i sa le imparta intre ei. Maestrul ii spune baiatului sa nu uite niciodata amaraciunea ghindelor, care este aidoma cu amaraciunea lacrimilor varsate de oamenii saraci.

Printul Yeong Ing este trist sa o vada pe regina lipsita de cunostinta, mai ales ca ii promisese acesteia ca ii va spune in fiecare zi ce a invatat de la maestru. Consoarta Hee Bin este sigura ca regina va muri si spera sa o gaseasca cat mai repede pe asistenta, insa Jang Hee Jae isi aminteste de vorbele femeii-saman: regina se afla la sfarsitul vietii ei, dar daca isi va recapata cunostinta, va fi de neoprit in planurile ei. Hee Bin se duce sa o vada pe regina, insa slujnicele aceleia nu-i dau voie. Dong Yi intervine pentru a o lasa sa intre, vreme in care o intreaba pe una dintre insotitoarele reginei, doamna Ahn, despre ce vorbisera Hee Bin si regina cu o seara in urma si care era boala de care suferea printul mostenitor.

Cei doi printi se intalnesc din nou, iar printul mostenitor, impresionat de faptul ca fratele sau face o cununa din planta de acorus, care ferea de boli, pentru regina,se ofera sa-l ajute. Doamna Ahn ii marturiseste lui Dong Yi ca printul mostenitor nu va putea avea urmasi, iar regele o vegheaza pe regina si se invinovateste pentru a nu-i fi incredintat niciodata cu adevarat inima lui si pentru ca nu a consolat-o niciodata pentru faptul ca nu poate avea copii.

Jang Hee-Jae impreuna cu mama sa o aduc pe femeia-saman la palat pe ascuns, sperand ca aceasta sa puna mai repede capat zilelor reginei prin vrajile ei malefice. Dong Yi le marturiseste capitanului Seo si lui Shim Woon-taek care era adevarul pe care Consoarta Hee Bin incerca sa il tina ascuns si ca Jeong-Geum, una dintre insotitoarele reginei, era singura care stia unde se afla ascunsa asistenta.


Young Dal si cu printul Yeong Ing se duc sa culeaga acorus si descopera pe camp o papusa cu numele reginei,iar Young Dal,vazand-o,isi da seama ca s-au facut vraji asupra reginei si aceasta este aratata lui Dong Yi. Doamna Bong ii aduce lui Dong Yi cumplita veste a dispariţiei lui Jeong-Geum, care fusese rapita de oamenii lui Jang Hee-Jae. Amenintata, ea le dezvaluie unde se afla asistenta, iar Jang Hee-Jae trimite ca ea sa fie ucisa. Dong Yi il pune pe fratele ei sa trimita garzile regale dupa asistenta. Asistenta este rapita, dar nu de oamenii lui Jang Hee-Jae, ci de cei ai lui Mu Yeol, care se simte tradat de Consoarta Hee Bin.


Regina incearca sa ii spuna regelui de ce dorea ca printul Yeon Ing si Dong Yi sa fie protejati, dar lesina din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!