luni, 5 august 2013

Dong Yi-ep.57

Episodul din 05.08.2013(ziua tatei)
Click aici pentru episodul 57

Yeoning si sotia lui
Printul Yeong Ing, alaturi de sotia sa, vin sa aduca un omagiu noii regine. Aceasta se intreaba apoi, in compania lui Mu-Yeol, ce avea de fapt in minte Dong Yi in ce-l privea pe micul print.
Garda regala este anuntata ca regele a decis anularea inspectiei anuale pentru care aceasta se pregatise vreme indelungata,dar si alte evenimente.De asemenea,acesta sta inchis in apartamentele sale si nu primeste pe nimeni in audienta.Capitanul Seo e singurul care intelege ce se intampla:regele trebuia sa ia o decizie foarte importanta.

Regele se intoarce din autoexil, iar faptul ca o viziteaza mai intai pe regina genereaza nedumerire la curte. El nu o viziteaza deloc pe consoarta Suk-bin si convoaca adunarea ministrilor,la care il cheama si pe Printul mostenitor, luand decizia de a-i asigura tronul Printului si a-l convoca la toate adunarile. Intre timp, regina ii transmite Consoartei mesajul regelui, acela ca va trebui sa traiasca in afara palatului.

Printul mostenitor, recunoscator fata de Dong Yi pentru faptul ca aceasta a avut grija de el si l-a pretuit mai mult decat oricine de la palat, in ciuda rivalitatii dintre ea si Hee Bin, ii cere regelui sa anuleze decizia de a o alunga pe Consoarta de la palat.Regele ii spune ca se bucura ca gandeste asa,dar asta il face sa fie si mai neschimbat in hotarerea lui.Cheon-soo doreste sa ii vorbeasca regelui pentru a-l indupleca, exasperat fiind de calmul surorii sale, care este sigura ca totul se intampla asa cum trebuie si ca regele ii cerea, in mod indirect, sa aiba rabdare si sa astepte.

Dong Yi este oprita de regina sa ii duca de mancare Printului mostenitor, dar acesta intervine si ii cere reginei sa nu ii mai vorbeasca atat de urat femeii care avusese atata grija de el,pentru ca Suk-bin este persoana in care el are cea mai mare incredere in acest Palat(ce fata face regina:)).Pe inserat, regele se intalneste cu Dong Yi si merge impreuna cu ea pentru a-i arata noua ei resedinta si ii spune ca va abdica de la tron pentru ca cei doi printi sa domneasca impreuna,iar el va locui cu ea.

Regele este anuntat de vizita emisarului din China si porunceste ca acesta sa fie escortat in secret. Mu-Yeol vrea sa afle care erau intentiile regelui, de vreme ce el lasase un decret secret Secretarului general. Majestatea sa pleaca pe neasteptate de la palat, lasandu-i lui Dong Yi o scrisoare. Mu-Yeol afla din aproape in aproape ca intentia regelui era sa abdice si profita de faptul ca garda regala parasise palatul impreuna cu regele, pentru a crea haos si a-i veni de hac lui Cheon-soo. Regina o viziteaza din nou pe Dong Yi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!