marți, 6 august 2013

Dong Yi-ep.58

Episodul din 06.08.2013
Vizionati online aici ep.58
Toti soldatii erau acum sub comanda lui Jang Mu Yeol si pusesera stapanire pe Palat, acest lucru oferindu-i puterea de a-si pune planul in actiune.
Inwon ii face o vizita Consoartei Suk Bin deoarece aflase ca aceasta refuzase sa devina Regina si nu intelegea motivul pentru care facuse asa ceva. Daca a refuzat cea mai inalta pozitie de ce acum dorea sa il instaleze pe fiul sau ca print mostenitor? Si daca intr-adevar dorea acest lucru atunci de ce l-a casatorit cu o fata ce nu facea parte din nobilime? Regina incearca sa isi dea seama ce fel de persoana este de fapt Dong Yi deoarece zvonurile de la Palat se aflau in contradictie cu actiunile pe care le intreprinsese Consoarta Suk Bin.

Mu Yeol ii explica Reginei ca sustinatorii Consoartei Suk Bin pun cu siguranta ceva la cale impotriva printului mostenitor mai ales ca acum drumul le este liber din cauza lipsei Regelui de la Palat. Asadar o convinge pe Inwon sa grabeasca plecarea Consoartei de la Palat.

Dong Yi isi da seama ca Mu Yeol aflase de intentia Regelui de a abdica iar Shim Woon Taek isi exprima teama ca nu cumva acest lucru sa dea nastere unui complot impotriva ei si a lui Yeong Ing. Ca atare, prima masura pe care o intreprinde Cheon-soo este sa ii trimita o scrisoare Comandantului Seo in care ii cere sa vina la Palat impreuna cu Garda Regala pentru ca astfel sa ii poata proteja pe Dong Yi si Yeong Ing.

Printul mostenitor o roaga pe Regina sa revina asupra deciziei de a o obliga pe Dong Yi sa plece mai repede de la Palat dar aceasta nici nu vrea sa auda replicandu-i ca acum trebuie sa se grabeasca sa ajunga la banchetul organizat in cinstea ministrilor veterani, pentru a-i tine locul Majestatii Sale.

Deoarece pe drumul ce ducea la viitoarea resedinta a Consoartei erau destule locuri excelente pentru o ambuscada, Cheon-soo il roaga pe Shim Woon Taek sa adune armata privata a ministrilor Noron pentru a contracara eventualul atac asupra vietii Consoartei Suk Bin.


Planul lui Mu Yeol este extrem de ingenios, cu eforturi minime din partea lui si lasand de fapt actiunea pe seama adversarului, era cat pe ce sa reuseasca sa ii intinda Consoartei capcana perfecta. De fapt, scenariul ticluit de Mu Yeol era atat de bine pus la punct incat a reusit sa puna in dificultate si spiritul de detectiv feroce al Consoartei „strengarite”. Banchetul organizat in cinstea ministrilor veterani avea loc aproape de resedinta unde trebuia sa ajunga Dong Yi, astfel printul mostenitor trebuia sa calatoreasca pe acelasi drum pe care il pazea armata privata a ministrilor Noron, condusa de Cheon-soo care deja s-a instalat in locurile cele mai potrivite pentru a inabusi o presupusa ambuscada. Mu Yeol inscenase un atac ce il avea drept tinta pe print astfel inducandu-l in eroare pe Cheon-soo si in acest mod facand sa para ca de fapt acesta era initiatorul atacului. Intre timp, Jang Mu Yeol ii aduce la cunostinta Reginei de atentatul ce avusese loc impotriva printului mostenitor si o convinge sa ordone arestarea Consoartei si sustinatorilor acesteia. Dar cel care pica in cursa este chiar el deoarece Dong Yi isi da seama in cele din urma de toata tarasenia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!