sâmbătă, 18 iunie 2016

#tema_TIC: Prezentările celorlalți

Așa cum am spus anterior,domnul diriginte a zis că ultima noastră temă pentru TIC va fi să ne scriem pe bloguri opiniile referitoare la jocurile celorlalți colegi.Mi se pare corect,de vreme ce până acum postările au fost legate doar de jocul propriu.

Ca o mică introducere,pot spune că majoritatea jocurilor(adică toate) au fost mai avansate și mai complicate decât al nostru,atât ca și aspect al produsului final,cât și structură.Și comparația asta este destul de precisă,având în vedere că o altă echipă din clasă a ales tot Spânzurătoarea.Dar tot desenul spânzuratului făcut de Fetițele Powerpuff e mai belea :))))


În prima tură de prezentare,că a trebuit să ne lungim cu chestia asta pe parcursul a 3 ore și ceva(eram 10 echipe),au prezentat 5 echipe.Recunosc că am fost luată pe nepregătite,pentru că eu și cu fetele nu aveam planul de bătaie pus la punct,adică cine face ce.În timpul primei ture totuși am aflat de la ce să mă aștept,așa că după acea oră de curs în care mă trecea cu rece și cu cald,nu cumva Doamne ferește să ne scoată în față și pe noi,am discutat cu restul echipei într-o conferință de 2 ore pe Skype cam cum să ne organizăm,cum să explicăm ca să fie ușor de înțeles,cine stă în spate la calculator etc. etc.


Revenind la ceilalți(sunt așa o egocentristă),am zis că în prima tură de proiecte au prezentat 5 echipe.Let the Games begin!

Am să scriu numele întreg al membrilor echipelor,în ciuda faptului că cei care vor citi asta ori știu despre cine vorbesc,ori sunt străini cărora nu le pasă.Nu de alta,dar sunt mulți copii din clasa mea care au același prenume.

Echipa 1,formată din Chiriac Cătălin,Guzel Sara și Angheluș Vlad,au făcut Pacman:


Când au vorbit despre cod,mi-am pus mâinile
 în cap(ăsta e un compliment).

Echipa 2,formată din Dascălu Andrei,Damian Radu și Zaharia Mihai,a făcut un joc numit Space Invaders.
De asemenea un joc reușit.

Echipa 3,formată din Vînă Andreea-Mădălina(nu îi place să o strigi Mădălina),Bădărău Bianca(abia aștept să facem grătar la ea acasă) și Ivașcu Cătălina,a făcut X și 0:

Jocul lor mi s-a părut în special mișto.

Echipa 4,formată din Olariu Irina,Mocanu Diana și Ursache Andreea(care zicea că la începutul semestrului II nu știam să fac un program de tipul S=a+b),a făcut un joc numit Firul Ariadnei:


Cred că pentru labirintul ăla a trebuit o muncă titanică.

Echipa 5,formată din Sima Clara,Onofrei Tudor-Cristian și Todosi Valentina(my deskmate),a făcut un labirint:


Soo cute mi s-a părut jocul lor.
Și mai cute faptul că munca i-a unit în mod evident.

Asta a fost prima tură,cea de joi,când am avut două ore de info una după alta în care să prezentăm.Restul trebuia să aștepte săptămâna viitoare,și la fel și noi 3.
Următoarea oră de info a fost într-o luni,când au prezentat 3 echipe:

Echipa 6,formată din Ioan Alexandra,Leuciuc Maria,Revei Ștefana și Cărpușor Alexandra,a făcut Flappy Bird(pfai de viața lor):

Ce au făcut ele mi s-a părut de-a dreptul admirabil.Nu aș fi reușit
niciodata să fac pasărea aia să se miște.


După ele,domnul diriginte a sărit 2 echipe și a ajuns la grupa numărul 9,a.k.a. echipa Fetițele Powerpuff(în sfârșit am aflat ce număr eram),care are în componența sa pe Mihai Roxana,Simon Diana,și desigur,pe mine:

Am fost așa de mândră că s-a putut face un joc funcțional cu
niște chestii super simple.

După noi,a urmat echipa 7,formată din Gribincea Mirabela,Cebotar Mihaela și Vlasie Ecaterina,care a făcut un aritmogrif:


Aspectul jocului lor a fost beton.Atenția lor față
de detalii este de asemenea demnă de apreciat.

Iar asta a fost luni.Marți a prezentat o echipă:

Echipa 8,formată din Inculeț Alexandru,Inculeț Bogdan și Inculeț Andrei(împreună au început,împreună vor face),a făcut un joc de tip pingpong.Și la ei aspectul a fost fain.Cred că am să mă folosesc în
viitor de site-ul ăla pe care l-au menționat băieții. 

Sincer,i-am invidiat pentru faptul că ei nu au trebuit să stabilească un loc de întâlnire(partea asta a fost cea mai nașpa la noi,că niciuna nu putea să le cheme pe celelalte acasă).

Iar joi a mai rămas o singură grupă:

Echipa 10,formată din Pricop Ana,Olaru Andreea și (B)Răduțu Cătălina,a făcut tot Spânzurătoarea:

În esență același joc ca al nostru,și totuși foarte diferit.
Ele s-au complicat un pic,cu nivele și chestii.Cu alte cuvinte,foarte multă muncă.Ce-i drept,am avut o lună la dispoziție,însă a fost școală,am avut și cursuri extra,deci nu e ca și cum am fost în vacanță și am putut să mă dedic numai jocului.Și nu vorbesc numai pentru mine,ci și pentru restul clasei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!