luni, 12 septembrie 2016

#tema_TIC: Unde ești tu, vacanță?

Din nefericire, momentul neașteptat de nimeni a venit și el: a început școala iar.


Anul trecut școlar a fost unul...plin,ca să zic așa. 
Am schimbat o școală în care am stat 8 ani de zile pe un liceu cu o reputație de Lagăr de Exterminare Rapidă, deși acum că se numește Colegiu Național, ar fi cazul să i se zică Centrul Național de Exterminare Rapidă. Dar poate că termenul lagăr exprimă mai bine teroarea elevilor și strângerea de inimă resimțită de toți când intră pe porțile școlii. Dacă citiți asta, domnule diriginte, să știți că glumesc.

Desigur, m-am obișnuit cu colegii și cu școala destul de repede, deși încă plâng după media mea de 9 sau 10 la mate din gimnaziu, că nu mai pup eu așa distincție de acum încolo.

Cu toate acestea, nu pot spune că acest liceu nu m-a învățat nimic. Aici am aflat că bolovan, cum ne spune domnul diriginte, poate fi și un termen de afecțiune. Am mai găsit aici și niște colegi dispuși să ne cunoaștem mai bine cu toții, adică nu numai în cadrul bisericuțelor proprii.


Fotografia postată de Marinel Serban.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru că toate comentariile necesită aprobare este posibil ca ele să nu apară pe blog imediat. Nu este nevoie să lăsați un comentariu de mai multe ori. Vă mulțumim!